Gembeton

3 leuke ideeën voor het inrichten van je badkamer

Geplaatst op

Een badkamer is, als het goed is, een ruimte die je dagelijkse bezoekt. Dat betekent dat het net als alle andere kamers in je woning zal moeten worden ingericht om goed te passen bij jouw stijl en jouw smaak. Gelukkig zijn er verschillende manieren waarop je dit kunt doen. Eén van die manieren is door een speciale vloer of bijzondere wand uit te kiezen waardoor jouw badkamer er fantastisch uit zal zien. In deze blog willen je graag drie ideeën meegeven voor het inrichten en ook ontwerpen van je nieuwe of bestaande badkamer. 

Kies een bijzondere vloer

De vloer is de basis van elke kamer. een vloer heeft een mogelijkheid om de complete uitstraling van een bepaalde ruimte om te kunnen toveren. Dit is nou precies wat we willen bereiken! De meeste vloeren in badkamers zijn eenvoudige tegelvloeren. in de meeste gevallen zijn ze gewoon wit en vierkant. Dit kun je op een andere manier inrichten. Denk bijvoorbeeld aan een strakke gietvloer. Dit ziet er niet alleen chique uit, maar het zorgt er ook nog eens voor dat je minder onderhoud hebt aan de vloer zoals tussen de naden bij een reguliere vloer. 

Kies voor een speciale wand

Als je eenmaal een leuke vloer hebt uitgekozen, dan is het de tijd om te gaan kijken naar de wanden die je wil hebben in je nieuwe badkamer. Badkamertegels zijn nog steeds een heel erg goede keuzepunt Deze wandtegels voor de badkamer geven een heel chique uitstraling, en zijn tegenwoordig ook vaak waterafstotend en vuilafstotend. Je zult altijd wel een beetje onderhoud houden voor het schoonhouden van stukken tussen de tegels. 

Gebruik diverse decoraties

Tenslotte willen wij je adviseren om voldoende gebruik te maken van diverse decoraties. Een badkamer hoeft namelijk niet altijd wit,strak en volledig opgeruimd te zijn. Houd er wel rekening mee dat de decoraties die je uitzoekt, wel in staat zijn om om te gaan met een hoge luchtvochtigheid. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op gembeton.nl lees je meer over beton en de verschillende toepassingen ervan in design en bouw.

Contactgegevens

Via info @ gembeton.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden