Gembeton

3 verschillende suggesties voor tuinafscheiding

Geplaatst op

Als je net een nieuwe woning hebt, of je bestaande woning is toe aan een nieuwe tuin, dan is het ook belangrijk dat je nadenkt over de tuinafscheiding. Er bestaan veel verschillende soorten tuinafscheidingen zoals eenvoudige schuttingen, bijzonder hekwerk of pergola’s. In deze blog willen we graag wat dieper ingaan op deze drie vormen van tuinafscheiding. Op deze manier kun je hopelijk een goed geïnformeerde keuze maken over iets wat past bij jouw stijl en bij jouw behoeften.

Suggestie voor tuinafscheiding #1: Chique hekwerk

Een hekwerk is in allerlei vormen en maten te krijgen. Het is ook mogelijk om een hekwerk speciaal op maat voor jou te maken volgens een ontwerp wat helemaal past bij de uitstraling van je tuin. Als je het belangrijk vindt dat je tuin een zekere openheid heeft, dan is een schutting een goed idee. Je kunt In dat geval veel beter kiezen voor een mooi hekwerk waardoor je nog iets van de omgeving buiten de tuin kunt zien, op deze manier geniet je er meer van dan enkel en alleen je eigen groen. Als je toevallig op zoek bent naar een goede aanbieder van diverse soorten hekwerken, dan adviseren wij je van harte om contact op te nemen met de specialisten van hekwerksoest.nl. Zij kunnen je advies geven en helpen bij het ontwerpen, plaatsen en onderhouden van je hekwerk.

Suggestie voor tuinafscheiding #2: Schuttingen

Misschien heb je wel een hele goede relatie met je buren, maar toch is privacy voor de meeste mensen erg prettig. Je wil tenslotte ook lekker in je tuin kunnen zitten zonder dat er anderen mee kunnen kijken. Zo wil je bijvoorbeeld op een zonnige dag lekker kunnen zonnebaden in je zwemgoed. In dergelijke gevallen heb je erg veel keuze zoals hout betonnen schuttingen. Deze schuttingen zien en niet alleen heel bijzonder mooi uit, maar ze zorgen er ook voor dat je schuttingen langer goed blijven doordat de onderkant lastiger weg kan rotten.

Suggestie voor tuinafscheiding #3: Pergola’s

Als je houdt van veel beplanting en toch ook voldoende zicht hebt op wat er allemaal buiten de tuin gebeurt, dan is een pergola een mooie oplossing voor je. Het geeft aan de ene kant duidelijk weer wat de grenzen zijn van je erf, maar biedt aan de andere kant nog voldoende openheid voor wie dat wenst.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op gembeton.nl lees je meer over beton en de verschillende toepassingen ervan in design en bouw.

Contactgegevens

Via info @ gembeton.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden