Gembeton

5 dingen die niet mogen ontbreken in je droomhuis

Geplaatst op

De fanatieke huiszoeker kan zijn huis inmiddels wel dromen. Wanneer je alles uittekent op papier, dan raden we aan om onze droomhuis wenslijst nog even te controleren. We hebben namelijk 5 verschillende elementen op een rij gezet die absoluut niet mogen ontbreken in je droomhuis. Zo wordt jouw droomhuis een ware luxehuis. Lees snel verder en doe inspiratie op voor de bouwplannen van je eigen woning.

Sauna kopen

Niks is beter dan een woning met een zwembad. Creëer je eigen spacentrum en we raden hierbij een binnen- of buitenzwembad aan. Dit centrum kun je eventueel nog uitbreiden met een sportcentrum en een stukje wellness. Ga een sauna kopen voor je droomwoning. Met een sauna is het heerlijk genieten en daarnaast ook goed voor het reinigen en het gezond houden van je lichaam.

Thuisbioscoop

Ben je ook een film, serie en gameliefhebber? Dan mag de thuisbioscoop kamer absoluut niet ontbreken. Een ruimte die volledig is toegewijd aan relaxte stoelen en een groot scherm. Zo tover je de ruimte om tot een bioscoop in huis en kun je deze ruimte ook gebruiken voor het spelen van al je games. Veel redenen om weekendjes thuis te spenderen met zo’n grote kamer met videoscherm.

Wijnkelder

Wanneer je ook een genieter bent van een drankje en een echte wijnkenner bent, dan mag uiteraard een eigen wijnkelder niet ontbreken. Combineer een wijnkelder met een ruimte voor een wijnproeverij. Zo kun je gasten uitnodigen om jouw persoonlijke favoriete wijnsoorten uit te proberen. 

Inloopkasten

Een gepersonaliseerde slaapkamer mag uiteraard niet ontbreken. Wanneer je de ruimte hebt kun je besluiten om een groot gedeelte van de ruimte om te bouwen tot een grote inloopkast. Zo kun je al die kleding en schoenencollectie kwijt. Een eigen droom-inloopkast. Wie wil dat nou niet?

Lift in huis 

Als je echt wilt dat je huis wordt bestempeld als een droomhuis, dan kan een lift simpelweg niet ontbreken. Voornamelijk handig als je woning beschikt over meerdere verdiepingen. Zo hoef je nooit meer met alle zware spullen de trap op of af te sjouwen. Een lift is ideaal wanneer je weer met al die koffers op vakantie gaat.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op gembeton.nl lees je meer over beton en de verschillende toepassingen ervan in design en bouw.

Contactgegevens

Via info @ gembeton.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden