Gembeton

Bijzondere materialen en stijlen voor de keukens in 2020

Geplaatst op

Er zijn verschillende trends die we kunnen bespeuren wanneer we kijken naar het afgelopen jaar. We zien bijvoorbeeld dat er nog steeds een grote populariteit bestaat onder de landelijke keukens en dat andere uitgesproken stijlen zoals een industriële keuken ook nog steeds erg gewilde stijlen zijn die men graag uitkiest voor hun nieuwe keuken. Vraag je je echter af welke materialen er de komende periode en dus ook het aankomend jaar veel gebruikt zullen gaan worden? Wij geven je in deze blog een aantal voorspellingen voor welke soort materialen je mogelijk binnenkort in de showrooms van diverse keukenleveranciers zult zien. Lees snel verder om te onderzoeken welke stijl bij jou past.

Keukens met beton

Beton is een prachtig materiaal en mag natuurlijk niet ontbreken in een blog op onze eigen website! Beton geeft een sterke en uiterst robuuste uitstraling aan elke keuken. Hoewel een aanrechtblad van honderd procent beton misschien wel heel erg zwaar zal uitvallen, zijn er toch mogelijkheden om beton te verwerken in de keuken. Het is namelijk tegenwoordig mogelijk om een print te laten zetten op het aanrechtblad. Op die manier kun je voor elk visuele patroon kiezen wat je maar wenst. Een betonnen aanrechtblad wordt hierdoor toch mogelijk!

Hout blijft populair

Hout blijft een uiterst populaire en gebruikelijke keuze wanneer er wordt gekeken naar het type materiaal wat het beste bij een keuken past. Hout is niet alleen eenvoudig als het gaat om de bewerking, dat wil zeggen het schuren, bijsnijden, onderhouden, etc. Hout is daarentegen ook een uitstekend materiaal wat erg goed zal passen bij diverse interieurstijlen en kleuren. Het is heeft een natuurlijke en neutrale uitstraling die ook in een modern interieur erg goed kan passen. Doordat hout een product is wat rijkelijk beschikbaar is, zorgt dit ervoor dat, wanneer je kiest voor hout, je eerder een goedkope keuken zult hebben.

Landelijke keukens doen het nog steeds goed

Hout kan natuurlijk het beste gecombineerd worden met een landelijke keuken. Hierbij wordt er erg gekeken naar het gebruik van natuurlijke materialen, waarvan primair hout erg veel gebruikt wordt. Landelijke keukens doen het erg goed omdat ze een zekere huiselijke sfeer creëren die goed past bij een interieur met verschillende natuurlijke elementen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op gembeton.nl lees je meer over beton en de verschillende toepassingen ervan in design en bouw.

Contactgegevens

Via info @ gembeton.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden