Gembeton

De beste manieren om je sleutel minder snel kwijt te raken

Geplaatst op

Je hebt een drukke werkdag achter de rug. In de ene hand een tas vol met boodschappen en aan de andere hand je telefoon die continu loopt te rinkelen. En het enige wat door je hoofd heen gaat is hoe kom ik het snelst thuis. Totdat je erachter komt dat je waarschijnlijk je sleutels nog op werk hebt liggen of dat je ze misschien in alle haast bent verloren. Maar geen reden tot paniek! Want slotenmakersaanhuisnl, slotenmaker Alkmaar, staat 24/7 klaar om direct te hulp te schieten. En uiteraard kan ik je wat uit de voeten helpen met een aantal handige tips om ze minder snel kwijt te raken.

Sleutels kwijt, wat vervelend

Maar wat kun je er aan doen om dit op te lossen? Hier wat handige tips:

Maak je sleutelbos groter 

zorg voor één of meerdere grote sleutelhangers aan je bos zodat je ze in één opslag kunt vinden in je tas. Denk bijvoorbeeld aan die grote fluffy ballen. Of probeer een grote sleutelbos te creëren door alle sleutels aan elkaar te hangen. Ook hier wordt hij veel makkelijker vindbaar door. En is het niet door de grote van de bos dan komt het wel door het geklingel.

Reservesleutel 

Zorg dat er altijd een reservesleutel bij je ouders thuis ligt. Maar als je een beetje bekend bent met je buren is het natuurlijk ook altijd een fijn idee om sleutels te wisselen voor noodgevallen. Gewoon simpel weg om niet na een drukke werkdag te moeten rijden naar je ouders die kilometers verder wonen maar gewoon bij een snelle buur.

Vaste opbergplekken 

Zo kun je ervoor zorgen dat je altijd een bepaald vakje in je tas vrij houd voor je sleutels. In een bepaalde zak in je jas kan dit natuurlijk ook. En thuis kun je een sleutelkastje of bakje aanschaffen waar iedereen zijn sleutels in kwijt kan en dus niemand het kan verliezen in de wasmachine of iets dergelijks. 

Los het op met technologie 

Schaf een slim slot en sleutel aan. Dit kun je met elkaar of met bijvoorbeeld je telefoon verbinden. En als je dan je sleutel kwijt ben geraakt kun je deze altijd weer terug vinden. Tot aan het nauwkeurige toe.

Sleutelplaatjes

Een tikkeltje ouderwets maar nog zeker een handige manier om in de hoop van de goede medeburger je sleutels terug te krijgen. Aan de hand van de informatie die je op het plaatje schrijft kan de vinder contact met u opnemen of hem eventueel in uw brievenbus droppen. Dit is uiteraard afhankelijk van de informatie die jezelf op het kaartje zet.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op gembeton.nl lees je meer over beton en de verschillende toepassingen ervan in design en bouw.

Contactgegevens

Via info @ gembeton.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden