Gembeton

De ideale vloer voor jonge gezinnen

Geplaatst op

Eigenlijk is de titel van deze blog een klein beetje misleidend. Het gaat natuurlijk over dat er niet perse een ideale vloer bestaat voor alle jonge gezinnen die er maar zijn. Toch kun je wel een aantal overeenkomsten verzinnen tussen verschillende vloeren die het goed doen bij jonge gezinnen. En natuurlijk nemen wij die verschillende vloeren met je door zodat je precies weet welke keuze je kan maken. Hierbij gaat het altijd omdat er een afweging gemaakt wordt tussen budget en comfort. Lees er meer over in deze tekst. 

De gietvloer is supermakkelijk en sterk 

We beginnen maar gelijk even met de topper onder de vloeren die we vandaag behandelen. Het gaat over de gietvloer die supermakkelijk is als het gaat over schoonmaken en bijzonder sterk. Dit zijn twee zaken die erg belangrijk zijn voor jonge gezinnen, omdat de kinderen natuurlijk vaak op de grond spelen en dan is het wel erg belangrijk dat het hygiënisch is thuis. De gietvloer kun je gemakkelijk dweilen met water en zeep omdat de vloer gemaakt is van kunststof. Een ander voordeel is dat de vloeren in heel veel verschillende soorten komen omdat kunststof nu eenmaal heel gemakkelijk op kleur te brengen is. 

Laminaatvloer als budgetoptie 

Één van de meest verkochte vloeren in Nederland is toch zeker wel de laminaatvloer. Dit komt omdat het type bijzonder slijtvast is en daarbij in allerlei soorten verkrijgbaar .dit komt natuurlijk weer vanwege het feit dat de uitstraling van de laminaatvloer voor het grootste deel bepaald wordt door de print die onder de toplaag zit. Deze print kan in feite van alles zijn waardoor er zeer veel variatie mogelijk is binnen het type vloer.

Vergeet de pvc-vloer niet 

Laten we vooral niet vergeten dat er ook nog een ander type vloer is dat zeker als budget optie op de lijst gezet mag worden. We hebben het hier over de pvc-vloer. Één van de grote voordelen van deze vloer is dat hij gemakkelijk te leggen is, op maat te snijden, goed tegen vocht kan en daarbij eenvoudig schoon te maken is. Jonge gezinnen hebben dus behoorlijk wat te kiezen als het gaat over het type vloer wat ze kunnen nemen. Het is een afweging die ze zelf kunnen maken en elke vloer heeft natuurlijk weer zijn eigen voordelen.

Wil je schonevloeren? Kijk dan eens op schonevloeren.nl. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op gembeton.nl lees je meer over beton en de verschillende toepassingen ervan in design en bouw.

Contactgegevens

Via info @ gembeton.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden