Gembeton

De vloertrends van 2022

Geplaatst op

Kijk wij hebben natuurlijk geen glazen bol waarin we de toekomst kunnen voorspellen, maar we hebben wel een goed oog voor de trends en zien welke vloeren er in 2022 zeker populair gaan zijn. Dit hebben we voor je onder elkaar gezet en willen we graag met je doornemen in deze blog. Zoals je van ons gewend bent, zijn onze blogs altijd gratis en posten we ze met grote regelmaat. We vinden het leuk als je de verschillende teksten op onze site leest. Daarmee willen we je graag inspireren. Vang inspiratie en maak er iets moois van thuis. 

Een tapijtvloer 

Het is lange tijd uit de mode geweest, maar nu zien we toch dat de tapijtvloer weer terugkomt. Het zorgt voor een huiselijke warmte die niet te overschatten is. Je kunt ook niet zo snel deze visuele warmte oproepen met allerlei andere vloeren. En denk nou niet dat een tapijtvloer zo snel vies wordt en blijft. Want hiervoor is een oplossing verzonnen.

Het is namelijk mogelijk om een tapijtreiniging te laten doen en zo weer een mooi tapijt te hebben. 

Gietvloer 

Dit type vloer is al enige jaren bijzonder populair en natuurlijk niet zonder reden. Ook in 2022 zal de vloer populair zijn en in de woningen van mensen gerealiseerd worden. De voordelen van een gietvloer zijn niet te overschatten: het type vloer is zeer slijtvast, kan perfect tegen water en je kunt de vloer dweilen, daarbij is hij in verschillende tinten te krijgen vanwege het feit dat het kunststof is waar de vloer gemaakt is en deze is in allerlei soorten kleuren te maken.

Vloer van plavuizen 

In de jaren zeventig was de vloer van plavuizen heel erg in en daarna was het een tijdje uit, maar nu zien we dat de vloer weer terugkomt. Ook met plavuizen is het mogelijk om een zeer warme uitstraling te realiseren. De plavuizen zijn in warme kleuren te verkrijgen. Wanneer je plavuizen in de keuken laat realiseren, zul je daar veel gemak van hebben, want ze zijn ook gemakkelijk te dweilen. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op gembeton.nl lees je meer over beton en de verschillende toepassingen ervan in design en bouw.

Contactgegevens

Via info @ gembeton.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden