Gembeton

De voordelen van anti inkijk folie

Geplaatst op

Veel mensen hebben baat bij anti inkijk folie of ook wel privacyfolie genoemd. Het gaat er om dat jij wel naar buiten kunt kijken, maar mensen niet naar binnen kunnen kijken. Dit is een stuk fijner wonen en werken natuurlijk. In deze blog nemen we een aantal voordelen van anti inkijk folie met je door.

Voordelen van de folie

Wanneer je werkt als tandarts, kapper of thuis zit en niet wil dat mensen naar binnen kijken vanaf de straatkant, dan is er een handige anti inkijk folie beschikbaar. Deze heeft verschillende eigenschappen die we met je doornemen. Denk daarbij aan: schittering van het licht neemt af, infrarood licht krijgt geen kans, foto’s aan de muur verkleuren niet omdat ultraviolet licht niet meer de kamer binnenvalt, de folie is niet duur, het geeft een bijzondere look aan het raamwerk. Kortom, tal van voordelen die spreken voor het aanschaffen van anti inkijk folie.

Plekken waar anti inkijk folie gebruikt wordt

Er zijn heel veel locaties en plekken waar anti inkijk folie gebruikt wordt. Zo vind je het vaak bij ziekenhuizen, tandartsen, studio’s voor video opnames, schoonheidssalons, woningen, fabrieken, zelfs op ambulances en ook op bedrijfsbussen. Er zijn nog tal van andere voorbeelden te noemen waar anti inkijk folie de privacy van mensen beschermt.

Met anti inkijk folie veiliger wonen

Hoe vaak hoor je niet dat wanneer mensen op vakantie gaan hun hele huis leeggeroofd wordt. Vaak is het zo, dat ze ook de inbrekers soort van uitnodigen, bijvoorbeeld door dure apparatuur als een laptop op tafel te laten liggen. Wanneer je anti inkijk folie of privacyfolie op de ramen hebt zullen de inbrekers niet snel aangetrokken worden door een abusievelijk op de tafel achtergelaten laptop, want ze kunnen immers deze niet zien liggen. Op deze manier zul je veiliger wonen en hoef je je geen zorgen te maken.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op gembeton.nl lees je meer over beton en de verschillende toepassingen ervan in design en bouw.

Contactgegevens

Via info @ gembeton.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden