Gembeton

Dit zijn de nieuwste woontrends

Geplaatst op

De plek waar je jezelf volledig op je gemakt voelt en waar je naar alle waarschijnlijkheid de meeste tijd doorbrengt: je eigen woning. Wanneer je via bijvoorbeeld makelaar Heerenveen een nieuwe woning hebt gekocht, is het dan ook van belang om je woning helemaal naar wens in te richten met de meubels en kleuren die volledig aansluiten bij jouw smaak.Toch kan je smaak van tijd tot tijd verschillen en ben je dan ook toe aan iets nieuws in je woning. Denk hierbij aan een nieuwe inrichting, nieuwe meubels of een nieuwe kleur verf of behang aan de muur. Kan je woning wel een kleine make over gebruiken, maar weet je niet precies welke elementen er ontbreken of kun je simpelweg wel een beetje inspiratie gebruiken? Lees dan dit blog met de nieuwste trends en laat je inspireren. 

Fotowand

Muren met een groot aantal verschillende afbeeldingen, schilderijen of posters in dezelfde stijl zijn al enkele jaren zeer populair in huishoudens over de hele wereld. Met name in Europa zie je de fotowanden in bijna ieder huishouden wel terug. Ondanks het feit dat de fotowanden al een aantal jaren zeer populair zijn, is de verwachting dat mensen er nooit genoeg van krijgen en de decoratieve wanden nooit helemaal zullen verdwijnen. Ook dit jaar zie je de fotowanden weer toenemen in populariteit. Met name het feit dat je helemaal zelf kunt beslissen welke foto’s, posters of schilderijen je gebruikt voor de wand, maakt dat ze zeer populair zijn en blijven. Daarnaast kun je ook zelf bepalen hoe groot of klein de lijsten zijn, waardoor je gemakkelijk een unieke compositie bij elkaar kunt stellen. Kunst in de vorm van een fotowand is met name geschikt als decoratie en sfeerbepaler in de woonkamer. 

Schuifpui

Wanneer je het woord ‘schuifpui’ leest, zal je waarschijnlijk denken aan de deur die je instaat stelt om van binnen naar de achtertuin te gaan. Ondanks het feit dat schuifpuien enorm populair zijn als toegang naar de achtertuin, worden ze ook steeds populairder om binnen in je woning te plaatsen. Het grootste voordeel van een schuifpui in je woning, is dat je enorm veel ruimte bespaart. Hierdoor zijn ze met name populair onder de kleinere woningen. Je bespaart ruimte doordat de schuifpui langs de muur glijdt zodra je hem opent, terwijl je bij een reguliere deur voldoende ruimte nodig hebt, omdat de deur naar binnen of naar buiten toe opent. 

Visgraat

Een visgraat vloer is de laatste tijd enorm populair geworden. Dit is met name te danken aan de strakke en ruimtelijke uitstraling van de vloer. Daarnaast creëer je met een houten visgraatvloer een mooi contrast met de tinten van je overige meubels. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op gembeton.nl lees je meer over beton en de verschillende toepassingen ervan in design en bouw.

Contactgegevens

Via info @ gembeton.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden