Gembeton

Een voordelige manier om je vloer te realiseren

Geplaatst op

Er zijn op de markt een aantal opties waarmee je voordelig of op een duurzame manier je vloer vorm kan geven. In deze blog willen we graag een aantal dingen hierover met je doornemen. Een voordelige vloer is een prima manier om geld te besparen en een nieuwe look aan je woning te geven. Kijk snel met ons mee en doe je voordeel met de tips die we je hierover willen geven in deze blog. 

Laminaat

Veel mensen zijn dol op laminaat. Dat komt omdat deze bedekking voor de vloer erg duurzaam en voordelig is. Je kunt meerdere soorten laminaat krijgen, bijvoorbeeld met een visgraadmotief of planken die op echt hout lijken. Natuurlijk is het allemaal een stuk voordeliger dan echt hout. Een houten vloer is duur en vraagt veel onderhoud. Als je daar geen zin in hebt is het dus mogelijk om voor laminaat te gaan. Bij laminaat urk helpen ze je graag kiezen. 

Gietvloer

Een zeer duurzame vloer is de gietvloer. Er moet wel bij gezegd worden, dat deze vloer wel wat duurder is dan de vloer die we hierboven genoemd hebben. Maar je krijgt wel extra voordeel als je meer betaalt. Zo kun je rekenen op een vloer die meer dan 20 jaar mee gaat. Eigenlijk weten we niet hoelang hij meegaat omdat hij nauwelijks slijt. Het leuke is dat deze vloer prima gerecycled kan worden. Uit onderzoek blijkt dat het met de vervuiling allemaal wel meevalt en dat er tijdens het gieten van de vloer nauwelijks kunststof in het milieu komt. 

Natuurlijk zijn er ook nog de oudere opties waaruit je kunt kiezen. Denk aan: vloerbedekking, gepolijst beton, tegels en meer. Stuk voor stuk valt er wat te zeggen voor deze opties. Het is slim om je te laten bijpraten door een expert op dit gebied. Raadpleeg een interieurarchitect bij jou in de buurt en stimuleer hiermee je lokale economie.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op gembeton.nl lees je meer over beton en de verschillende toepassingen ervan in design en bouw.

Contactgegevens

Via info @ gembeton.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden