Gembeton

Handige ideeën om je woonkamer in te richten

Geplaatst op

Audiovisuele apparatuur is onderdeel van de woonkamer geworden de laatste decennia. Was het in de jaren 80 nog een unicum dat iemand een videorecorder had, tegenwoordig is het doodnormaal om een televisie, Playstation, dvd-speler, Chromecast, laptop, desktop, een mobiele telefoon met computermogelijkheden, et cetera, te hebben. Wonderlijk hoe snel de technologische ontwikkelingen gegaan zijn. Je moet natuurlijk wel ruimte hebben om al die elektronica uit te stallen en netjes neer te zetten. We geven je in deze blog een aantal tips hiervoor.

Tv standaard 

Wanneer jij een tv hebt en die wil je niet aan de muur hangen of gewoon zo op de kast zetten, dan is het mogelijk om de tv op een standaard te zetten. Er zit natuurlijk altijd wel een poot bij, maar die zijn meestal niet zo hoog en dan is het wat lastig om onder de televisie schoon te maken. Wanneer je een tv standaard uitzoekt die wat hoger is, dan wordt het allemaal een stuk makkelijker, plus het feit dat zo’n standaard ook de mogelijkheid biedt om bijvoorbeeld een soundbar onder de tv te hangen. Deze hoef je dus ook niet op de kast te leggen in dit geval.

Audiovisueel meubel 

Wanneer je een geluidsinstallatie hebt, dan is het heel mooi om hier een speciale kast voor te hebben. Dan kun je bijvoorbeeld de deuren dicht doen en dan zie je de installatie niet de hele dag. Natuurlijk kun jij er ook voor kiezen om een kast te nemen die juist niet gesloten is, maar die alles laat zien. Het is een kwestie van smaak en stijl voor welke keuze je gaat.

Vervang je oude speakers 

Wanneer je oude speakers hebt en je wilt het wel eens een keer op een moderne manier aanpakken, dan is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een box van JBL of Sonos neer te zetten. Deze zijn zo gemaakt dat je een echt heel mooi geluid hoort en het is in vergelijking met oude speakers een stuk efficiënter om 1 speaker neer te zetten. Dit ziet er ook een stuk strakker uit 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op gembeton.nl lees je meer over beton en de verschillende toepassingen ervan in design en bouw.

Contactgegevens

Via info @ gembeton.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden