Gembeton

Hoe richt ik een industriële woning in?

Geplaatst op

Wil je woning op een moderne manier inrichten? Dan moet je echt even deze blog gelezen, want daarin vertellen we je hoe jij op een moderne manier je woning industrieel kunt inrichten! Lees snel verder en doe je voordeel met deze tips, geef er een creatieve draai aan en maak er wat moois van!

Rustige stijl

De industriële stijl is een rustige stijl, dit komt door de ontwerptaal die binnen deze stijl gebruikt wordt. Vormen zijn eenvoudig en je ziet maar weinig franje in deze stijl. Daardoor kan de stijl ook een beetje zakelijk overkomen, dus precies passende bij deze tijd. Het leuke van de industriële stijl is,  dat je ook heel veel verschillende soorten objecten in je woonkamer kunt zetten die dan passen in de stijl, zoals fabrieks-, scheepslampen of objecten van beton of staal. Eigenlijk alles wat te maken heeft met scheepvaart of een industriële context.

Het inrichten van je woning

Wanneer je je woning gaat inrichten dan gaat het over meer dingen dan alleen de stijl, ook functionaliteit is daarbij een belangrijke overweging. Wanneer je keuken gaat inrichten is het slim om duurzame materialen te gebruiken en apparaten die je kunnen helpen om gemakkelijk je voedsel klaar te maken. We raden je aan om een gietvloer te nemen in de keuken, deze is zeer slijtvast makkelijk te leggen en verkrijgbaar in vrijwel alle kleuren. Daarnaast is deze watervast, je kunt hem dus makkelijk dweilen en schoonmaken wordt zo een eitje. Verder is het qua functionaliteit handig om een Amerikaanse koelkast te nemen. Amerikaanse koelkasten hebben veel inhoud en beschikken over snufjes die het werk in de keuken veel makkelijker maken. Zo heeft een koelkast van deze tijd een touchscreen, is verbonden met het internet en heeft zelfs vaak een ijsblokjesmachine waarmee je heerlijke koele dranken kunt maken.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op gembeton.nl lees je meer over beton en de verschillende toepassingen ervan in design en bouw.

Contactgegevens

Via info @ gembeton.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden