Gembeton

Koop je tegels bij de outlet!

Geplaatst op

Zoveel mensen zoveel wensen. In deze blog gaan we je vertellen welke wensen je allemaal kunt verwezenlijken door zelf de juiste keuzes te maken. We bedoelen dat je veel voordeliger je woning kunt inrichten als je kiest voor duurzame en betaalbare design elementen voor thuis. We willen je aanraden om te gaan voor een tegelvloer. In deze blog vertellen we je hier meer over.

Tegeloutlet

Wil je goedkope tegels aanschaffen, bijvoorbeeld voor de badkamer, keuken of het toilet? Dan raden we je aan om te gaan naar een tegeloutlet. Het betreft hier een zaak die met een hoge korting hoogstaande tegels aanbiedt. Denk bijvoorbeeld aan de wandtegels, vloertegels, hoogglans vloertegels en keramisch parket. 

Keramische parket

Tegenwoordig is het heel erg populair om parket te hebben dat niet per se van hout gemaakt is. Dit noemen wij keramisch parket. Je kunt dit type vloer ook krijgen bij de tegeloutlet. In combinatie met een industriële stijl is dit een erg mooi pakket voor je moderne woning.

Over de tegeloutlet

Het is bij veel mensen nog niet helemaal duidelijk wat precies een outlet is. Dit is in geen enkel geval een plek waar tweedehands of beschadigde tegels verkocht worden. Het is namelijk een plek waar meestal restanten van partijen verkocht worden. Soms is het ook een plek waar tegels van het laatste seizoen, dus een restant van de partijen van dat seizoen, verkocht worden. Deze tegels zijn dus niet verouderd, maar juist van het recente seizoen. Wanneer je gaat voor een min of meer tijdloos design, dan zul je lang kunnen doen met je woon-, badkamer of toilet design.

Veel succes met het inrichten van je woning, maak er iets moois van en kies voor iets waar je erg enthousiast van wordt. Blijf ook onze blogs lezen, zo ben je altijd op de hoogte van alle design trends voor thuis.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op gembeton.nl lees je meer over beton en de verschillende toepassingen ervan in design en bouw.

Contactgegevens

Via info @ gembeton.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden