Gembeton

Laminaat is de basis voor je moderne interieur

Geplaatst op

Heb je je ooit afgevraagd waarom laminaat vandaag de dag tot de best verkochte vloeren behoort? De meerderheid van huiseigenaren houdt van houten vloeren vanwege hun schoonheid en duurzaamheid. Helaas is het installeren van houten vloeren duur en voor veel huiseigenaren buiten bereik. Het is nogal lastig om een houten vloer te realiseren. Laminaatvloeren zijn een uitstekend alternatief voor mensen die op zoek zijn naar een vloer die betaalbaar en duurzaam is en daarbij een lust voor het oog. Hier zijn redenen waarom een laminaatvloer de perfecte keuze zou kunnen zijn voor jou en je gezin.

Laminaat is een sterke, krasbestendige en duurzame vloer

Het oppervlak van laminaat bestaat uit een sterke buitenlaag met een harslaag. Het is bestand tegen intensief gebruik en daarom is het ideaal voor ruimtes zoals gangen en andere druk belopen ruimtes in huis. Laminaat kan ook een idee zijn voor huizen waar kinderen en huisdieren zijn. Het is krasbestendig, en daarom bestand tegen de meeste activiteiten van huisdieren en kinderen. 

Gemakkelijk te plaatsen

Laminaatvloeren zijn gemakkelijker te leggen dan hout en andere vloertypes. Ze zijn zo ontworpen dat ze gemakkelijk in elkaar passen, waardoor ze voor de meeste mensen gemakkelijk te installeren zijn. Laminaat kan ook over de meeste bestaande vloeren worden gelegd, wat tijd bespaart bij het leggen.

Lage prijs

Laminaatvloeren zijn minder duur dan de meeste traditionele vloerbedekkingen, maar ze zijn niet minder mooi en van betere kwaliteit. Als je een budget hebt dat originele houten vloeren niet toelaat, geven laminaatvloeren je de duurzaamheid en het uitzicht van een echte houten vloer tegen een lage prijs. Er is een uitstekende laminaatvloer voor bijna elke prijsklasse. Laminaatvloeren zijn een ideale keuze voor huiseigenaren die de uitstraling van een echte houten vloer in hun huis willen hebben voor een zacht prijsje.

Veelzijdigheid

Laminaatvloeren zijn veelzijdig en kunnen op bijna alle soorten ondervloeren worden gelegd, zoals beton. In veel gevallen, wanneer de installatie van de houten vloer niet compatibel is met de bestaande ondervloer, is een laminaatvloer een slimme optie. 

Gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken

Het laminaatoppervlak is bestand tegen vlekken en heeft daarom geen speciale schoonmaakmiddelen nodig. Je hoeft je vloer alleen regelmatig te stofzuigen, vegen of af te stoffen om hem in goede staat te houden.

Laminaat is een duurzaam, vochtbestendig en veelzijdig vloermateriaal, maar het heeft ook zijn beperkingen. Het kan bijvoorbeeld niet worden gebruikt in de badkamer of de wasruimte vanwege het risico van waterlekkage. Als er water onder de oppervlaktelaag komt, kan laminaat gemakkelijk opzwellen en zo je vloer ruïneren. Voorkom dat. 

Bij laminaat amsterdam noord vind je wat je nodig hebt.  

Gerelateerde berichten

Over ons

Op gembeton.nl lees je meer over beton en de verschillende toepassingen ervan in design en bouw.

Contactgegevens

Via info @ gembeton.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden