Gembeton

Moderne kantoorinterieurs en bureauontwerpen

Geplaatst op

Een modern kantoor inrichten; hoe kies je het perfecte meubilair voor je moderne kantoor? Wij besteden immers evenveel, zo niet meer tijd op onze werkplekken dan in onze bedden. De carrière-gedreven professional moet dus het juiste bureau kiezen. Een essentieel onderdeel van je werkplek als het gaat om de werkzaamheden die je dagelijks uitvoert.

Met een moderne styling, zachte lijnen, onconventionele vormen, milieuvriendelijke oplossingen of elementaire kale geraamten, wordt het vinden van het perfecte bureau net zo belangrijk als het vinden van de perfecte auto of huis. Waarom zou je niet het zware bureau dat je overgrootvader gebruikte, inruilen voor een prachtig chique cirkelvormig bureau? Neem afscheid van het hardhouten en gebeitst hout en kies in plaats daarvan voor een werkplek van bamboe of organisch teakhout.

Moderne bureaus

Tegenwoordig creëren moderne ontwerpers steeds slankere meubels. Dit in tegenstelling tot de rigide en traditionele uitstraling van werkplekken en bureaus uit het verleden. Deze antieke grote en pompeuze bureaus van natuurlijk hardhoud, worden tegenwoordig al snel gezien als agressief, onaangenaam of autoritair. Het toevoegen van meer ronde en organische vormen aan het bureau of moderne kleurnuances kunnen bijdragen om van het kantoor een plek te maken waar een individu graag wil zijn. Of het nu tijdens zijn langere werkdag is of tijdens het uitzoeken en bestellen van de lunch. De focus op het bureau is een belangrijk detail dat men niet over het hoofd mag zien.

Interieurtips uit het verleden

Begrijp ons niet verkeerd, we zeggen niet dat we allemaal weten dat we het kantoor moeten vullen met exotische planten en hypermoderne meubelen. Hoewel jonge professionals de grenzen van het moderne interieur opnieuw beoordelen, moet men niet uit het oog verliezen dat sommige ontwerpen, materialen en vormen nu eenmaal goed werken! Laat je dus inspireren door de bewezen trends uit het verleden!

Gerelateerde berichten

Over ons

Op gembeton.nl lees je meer over beton en de verschillende toepassingen ervan in design en bouw.

Contactgegevens

Via info @ gembeton.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden