Gembeton

Moderne tips voor jouw oude woning

Geplaatst op

Bij nieuwbouwwoningen worden steeds meer modernere aspecten toegepast aan het interieur, woonfacetten en andere voorzieningen. Denk aan de manier van energiegebruik, zoals zelfvoorzienende huizen met zonnepanelen en een inductieplaat. In plaats van radiatoren wordt gebruik gemaakt van betere isolatie in combinatie met vloerverwarming. Door slimmere verlichting wordt er efficiënter met energie omgegaan en beleef je een betere lichtervaring. Lees meer over moderne tips voor een verouderde woning.

Vloerverwarming combinatie

Steeds meer woningen maken gebruik van een vloerverwarming combinatie. Denk bijvoorbeeld aan vloerverwarming in combinatie met gietvloeren die efficiënt de ruimte verwarmen. We raden aan om een vloerverwarming te combineren met een isolatie upgrade. Controleer de woning op zwakke plekken waar er veel warmte het huis verlaat. Denk aan niet geïsoleerde muren, ramen of vloeren. Voor het plaatsen van isolatie is er subsidie van de overheid beschikbaar. Raadpleeg de overheid hoe je hiervoor in aanmerking komt en bespaar op deze manier flink in de kosten.

Nieuwe belichting in huis plaatsen

We gebruiken steeds slimmere verlichtingssystemen. Zo worden ruimtes beter belicht en heb je zelfs slimme systemen waar je nooit meer een aan of uit knop voor hoeft te gebruiken. Op deze manier schijnt er alleen licht wanneer dit echt nodig is en bespaar je op deze manier een hoop energie. Met diverse spots, plafond verlichting in de vorm van ledverlichting kun je veel ruimtes volledig personaliseren. Ledverlichting zorgt ervoor dat je verschillende kleuren kunt gebruiken voor een betere sfeer ervaring in een ruimte.

Gebruik maken van zonne-energie

Er bestaan steeds meer woningen die zelfvoorzienend zijn op het gebied van energie. Een enorm belangrijke ontwikkeling om de slechte effecten van energiewinning voor het milieu tegen te gaan. Zo dragen zonnepanelen bij aan de energievoorziening bij je thuis. Hierdoor ga je voor een milieubewuste energiewinning en een lagere energierekening. Haal de beste zonnepanelen in Friesland. Ga in gesprek met de zonnepanelen specialist en ontdek hoeveel voordeel jij op jaar basis behaalt bij het laten plaatsen van zonnepanelen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op gembeton.nl lees je meer over beton en de verschillende toepassingen ervan in design en bouw.

Contactgegevens

Via info @ gembeton.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden