Gembeton

Multifunctionele steigerbuizen voor je nieuwe huis

Geplaatst op

Na een verhuizing ligt er vaak een redelijk takenpakket voor je klaar. Denk daarbij aan het verven van kozijnen en het opknappen van de tuin. Natuurlijk wil je alles helemaal eigen maken, dit kan met steigerbuizen een stuk makkelijker. Daarnaast kun je ook geld besparen wanneer je ervoor kiest om steigerbuizen te gebruiken op een creatieve manier. Lees snel verder om dit allemaal te ontdekken.

Schilderen doe je lekker zelf

Je kunt natuurlijk kiezen om een schilderbedrijf het schilderwerk van je woning te laten doen, maar dit is een stuk duurder dan wanneer je het zelf doet of een buurman vriend of familielid in de arm neemt en lekker zélf aan de slag gaat. Met behulp van de steiger is het simpel om de klus te klaren. Zo kun je veel geld besparen.

Tuinmeubelen kopen, ik dacht het niet!

Er gaat al genoeg geld naar grote bedrijven en meubelboeren die je met veel mooie producten, dat dan weer wel, het geld uit de zak weten te kloppen. Daarom is het gewoon veel leuker om zelf op een goedkope manier meubels te maken die supermooi en robuust zijn. Dit is te doen met steigerbuizen. Het enige nodige zijn steigerbuizen, koppelingen om deze aan elkaar te maken en de nodige kussens om op te zitten. Deze laatste zijn verkrijgbaar bij vele bouwmarkten. Je vraagt je misschien af: ´en is dat nou moeilijk deze meubels te maken?´ Nee zeker niet, op internet zijn vele makkelijke bouwplannen te vinden waarmee je meubels van steigerbuizen kunt maken. Zo eenvoudig dat Jan of Janet met de pet het ook kan. Erg leuk om te doen!

Industriële stijl

Niet alleen in de tuin, maar ook in huis zijn meubels van steigerbuizen erg mooi. Ze passen perfect bij de moderne, industriële stijl die tegenwoordig zo populair is. Ook kastjes van steigerhout of wrakhout zijn erg makkelijk te maken op basis van tekeningen die op internet vindt en natuurlijk veel goedkoper dan kant-en-klaar meubels in de winkel. Als je wilt besparen in je nieuwe huis, dan is de industriële stijl een ideale optie.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op gembeton.nl lees je meer over beton en de verschillende toepassingen ervan in design en bouw.

Contactgegevens

Via info @ gembeton.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden