Gembeton

Populaire interieurtrends in Groningen in 2020

Geplaatst op

Groningen is een prachtige stad maar wat zijn de interieurtrend van 2020? In deze blog leggen we hier een focus op. Als je niet in Groningen woont, mis je het genot van het wonen in deze unieke stad. Is het dan niet verstandig om naar Groningen te verhuizen? Met aankoopmakelaar Groningen, ben je verzekerd van de juiste hulp met het vinden van een droomwoning in Groningen. We raden deze stad maar al te graag aan. 

Groningen als stad

Om de interieurtrend van Groningen beter te begrijpen, moeten we eerst Groningen als stad verkennen. Wat maakt Groningen toch zo interessant? Allereerst heeft Groningen nog steeds een eigenzinnige mentaliteit en cultuur. De inwoners zeggen Moi in plaats van Hoi en achter elke zin kun je het woordje ja plakken. De stad staat bekend als ware studentenstad met meer vrouwen dan mannen, maar ook voor niet-studenten heeft Groningen veel charme. Je hebt hier geen grachten maar “diepen”. In de diepenring heb je veel karakteristieke gebouwen die doen denken aan het Nederland van vroeger. Ook staat Groningen bekend om het vele groen. Je vindt hier veel parken om van de natuur te genieten. Het is geen super drukke stad maar heeft alle voorzieningen van een grote stad. Het is hier erg gezellig en knus. Geen Amsterdam gevoel waar toeristen je voor de voeten lopen of irriteren. 

Interieurtrends 2020

Groningen heeft veel last van de gaswinning: huizen scheuren uit elkaar en mensen voelen zich niet erg veilig door de aardbevingen die hier plaatsvinden. Gelukkig is dit niet overal zo en zijn er bepaalde gebieden waar je meer last hebt dan andere. Het is belangrijk om naar de toekomst te kijken van Groningen. Daarom zien we in de interieurtrend in Groningen dat veel mensen het klassieke “Nederlandse” interieur gaan mengen met moderne trends. We zien veel strakke lijnen en elegante kleuren. Ook wordt het meubilair steeds strakker en klassieker. Om dit strakke interieur toch iets speelser te maken, plaatsen veel Groningers kleurrijke schilderijen en elementen in de kamer. Dit past goed bij Groningen: nuchterheid gecombineerd met vrolijkheid. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op gembeton.nl lees je meer over beton en de verschillende toepassingen ervan in design en bouw.

Contactgegevens

Via info @ gembeton.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden