Gembeton

Redenen om de loodgieter te bellen

Geplaatst op

De loodgieter is een redder in noodgevallen. Maar wat zijn nu precies de noodgevallen waarbij je een loodgieter nodig hebt? We hebben de meest voorkomende redenen om een loodgieter te bellen op een rij gezet. Doe er je voordeel mee, want als je straks in een vergelijkbare situatie komt dan weet je precies wie je moet bellen. Namelijk de beste en snelste loodgieter in Amsterdam.

Sprake van een lekkage

Wanneer er sprake is van lekkage dan is het zaak om te achterhalen wat de oorzaak is. Dit kan namelijk door bijvoorbeeld regen van buitenaf komen, maar een lek in de pijpleiding kan ook een oorzaak zijn. Voor een lek in een van de waterleidingen schakel je een loodgieter in. Wacht hier niet te lang mee. Hoe eerder je de loodgieter dit laat repareren hoe minder schade er gerepareerd moet worden. 

Gebarsten waterleiding

Daarnaast kan er ook sprake zijn acute lekkageproblemen. Denk maar aan een gebarsten leiding, dan staat het gelijk blank. Zorg dat de watertoevoer zo snel mogelijk wordt uitgeschakeld en schakel dan vervolgens de loodgieter in.

Gebrek aan water toevoer

Komt er nauwelijks of helemaal geen water meer uit de kraan? Dan kan er sprake zijn van een verstopping. Dit is meestal het geval op 1 plek in het huis. In dit geval is het ook aan te raden om de loodgieter te raadplegen. Die kan samen met je een stappenplan doornemen om de oorzaak van de verstopping te achterhalen. 

Rioolverstopping

Wanneer het water juist niet meer weg wil stromen, dan is er ook sprake van een verstopping. Een verstopt toilet wordt vaak veroorzaakt door toiletblokjes of vochtige doekjes die niet gemakkelijk kunnen oplossen. We raden daarom ook aan om nooit zomaar alles door de goot of toilet te gooien. Op de lange termijn kan dit acute problemen veroorzaken. Een verstopte riolering is een ongemakkelijk en vervelend probleem voor het hele huishouden. Bel met de loodgieter voor hulp.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op gembeton.nl lees je meer over beton en de verschillende toepassingen ervan in design en bouw.

Contactgegevens

Via info @ gembeton.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden