Gembeton

Wil je werken bij de media? Verhuis naar Hilversum!

Geplaatst op

Hilversum is een mediastad bij uitstek. Dat is al vele decennia het geval en het zal ook niet snel veranderen. Ondanks de digitalisering die overal als een schimmel om zich heen gegrepen heeft, is het nog steeds een bolwerk van de klassiek massamedia: tv en radio. Daarom is het een ideale stad om er te wonen. Lees snel verder wat er te doen is. 

Centrum

Elke stad heeft wel een mooi centrum, behalve Rotterdam, maar niet elk centrum heeft zoveel faciliteiten als Hilversum (misschien Groningen wel iets meer), maar toch, dat is nu niet bepaald een mediastad. Maar dat even terzijde. We hadden het over H-town, met een centrum waar je u tegen zegt. Talloze spannende cafe´s, restaurants (wel even reserveren en 1.5 meter afstand houden, het liefst 2 meter, just in case) en natuurlijk de nodige creatieve ondernemingen die met subsidiegeld overeind gehouden worden omdat steeds minder mensen de moeite nemen om de deur uit te gaan. Ga nou eens wat vaker naar het theater mensen! Maar eerlijk is eerlijk, in Hilversum leeft het allemaal nog wel! Dus een stad voor de rasechte cultuurliefhebber. 

Werkgelegenheid

Als je een mediafanaat bent die in deze branche geschoold is en niets liever doet dan plaatjes draaien, schieten of monteren, dan moet je echt hier zijn. Natuurlijk, de media is meer dan de creatieve uitvoerende banen. Ook het managen van mediainstellingen en -opleidingen is een mogelijkheid hier. 

Natuur

Ook de natuur moeten we niet uitvlakken in Hilversum. Ze doen er alles aan om je het op dit gebied naar de zin te maken. Een plek om uit te rusten, werken en genieten dus, dat mooie stadje Hilversum. Interesse in het woningaanbod in deze stad? Neem dan contact op met makelaar hilversum.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op gembeton.nl lees je meer over beton en de verschillende toepassingen ervan in design en bouw.

Contactgegevens

Via info @ gembeton.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden