Gembeton

Woning & design: een industriële look voor binnen en buiten!

Geplaatst op

De industriële stijl is in onze tijd erg populair. Dit komt door het  robuuste en eenvoudige karakter van deze ontwerpstijl. Mensen houden van de kalme aanblik van deze meubels en objecten binnen hun woning. Je kunt superveel leuke dingen doen in deze stijl. Dit nemen we in deze blog met je door. 

Industrieel binnen: creatief en persoonlijk

Lekker decoreren met gevonden objecten gekocht op rommelmarkten, dingen die afkomstig zijn uit oude fabrieken. Deze kun je combineren met de strakke meubels die je hebt gekocht op de meubelboulevard. Op deze manier wordt het interieur een etalage van jouw persoonlijke smaak. Een mix van authentiek, geschiedenis en moderne comfortabele meubels. De industriële stijl is populair vanwege het robuuste uiterlijk, de moderne materialen als beton en staal die er gebruikt worden, maar ook een beetje vanwege de rust die de stijl uitstraalt. Deze ontwerpstijl is daarbij goed te combineren met andere minimalistische stijlen, zoals de zen- en Scandinavische stijl (waarvan de laatste toch wel de bontste genoemd mag worden). 

Industrieel buiten: een nette look 

Binnen is de industriële stijl een echte sfeermaker, terwijl buiten het huis de functie een beetje anders is. Natuurlijk speelt het aspect van sfeer een rol, maar veiligheid en een nette, strakke look voeren de boventoon hier. Denk bijvoorbeeld aan rolluiken voor de ramen. Deze strakke luiken zorgen voor een strak afgemeten design dat bovendien voor de nodige veiligheid zorgt. Inbrekers krijgen echt geen kans met deze rolluiken. Mensen die vaak voor langere tijd op vakantie gaan, hebben bij deze rolluiken een goed gevoel. Het huis is op dit punt mooi afgesloten. We raden je rolluikenfabriek.nl aan als expert op het gebied van rolluiken. Ze geven je graag meer informatie over dit schitterende product, toepasbaar binnen een industriële ontwerpstijl voor je woning. 

Blijf ons volgen, zodat we je via onze blogs steeds kunnen inspireren als het gaat over de verschillende design ideeën voor je woning. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op gembeton.nl lees je meer over beton en de verschillende toepassingen ervan in design en bouw.

Contactgegevens

Via info @ gembeton.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden