Gembeton

Solide en duurzaam: ontdek de hout-betonschutting

Geplaatst op

Wanneer je zoekt naar een duurzame schutting met een geheel eigen uitstraling, dan is de hout-betonschutting echt iets voor jou. Deze solide schutting beschermt je tuin tegen ongewenste elementen: zoals mensen en dieren. Het heeft ook een signaalfunctie: ‘tot hier en niet verder’. In deze blog nemen we de voordelen van een hout-betonschutting met je door. Schutting Almere helpt je graag met het kiezen van je ideale schutting.

Bescherming

Een hout-betonschutting geeft een bijzonder aan je tuin en woning. Inbrekers zullen flinke kluif hebben aan het binnenkomen van je tuin. De solide betondelen wijken niet voor een koevoetje en het hout is supersterk waardoor er niet doorheen te komen is. Je zou zelfs nog kunnen kiezen om aan de bovenzijde stekels of prikkeldraad te bevestigen, maar de muur an sich zorgt er al voor dat je tuin een onneembare vesting is.

Stijl

Tegenwoordig is de industriële stijl heel populair, al jaren eigenlijk. Met zijn strakke en robuuste look past de hout-betonschutting prachtig bij industriële meubels. Eenvoudig, basic, to-the-point, industrieel, duurzaam, het zijn allemaal woorden die passen bij dit type schutting.

Privacy

Een tuin is gemaakt om buiten te recreëren. Dan is wel zo fijn om de nodige privacy te hebben. Je kunt kiezen voor een ondoorkijkbare schuttig, zodat nieuwsgierige blikken ruw geblockt worden. De hout-betonschutting is de wens van iedereen die ongestoord en onbespied in de tuin wil liggen.

Weinig onderhoud

De hout-betonschutting is zeer onderhoudsvrij, dat komt door de duurzame materialen. De betondelen gaan gemakkelijk vijftig jaar mee, als het niet langer is. Ook het hout gaat gemakkelijk decennia mee. Gewoon even af en toe een beetje bijwerken als het nodig is. Een expert kan je hier alles over vertellen.

Geluidswerend

Wanneer je belang hebt bij een rustige tuin, zo eentje waarin je geen last van het verkeer van de straat hebt, dan is een schutting gemaakt van beton en hout een ideale opties. Even lekker na je werk relaxen in de tuin. Het kan allemaal dankzij de geluidswerende eigenschappen van de hout-betonschutting.

Conclusie

Wanneer je zoekt naar een ideale oplossing voor de inrichting van je tuin om in te relaxen, zowel qua duurzaamheid als de overtuigende praktische voordelen, dan is de hout-betonschutting een echte aanrader. Laat je informeren door een expert over verdere opties.

Meer lezen?

Er zijn op onze site nog veel meer leuke artikelen te lezen, zoals over hoe goedkoop je huis inrichten en de beste vloeren voor je slaapkamer. Check snel de artikelen en doe er je voordeel mee.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op gembeton.nl lees je meer over beton en de verschillende toepassingen ervan in design en bouw.

Contactgegevens

Via info @ gembeton.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden